APA ITU DETOX FOOT PATCH

JIKA ANDA MEMPUNYAI TANDA-TANDA BERIKUT
  • Kerap sakit kepala.
  • Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab.
  • Susah bangun tidur.
  • Bahagian keliling mata gelap.
  • Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit.
  • Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi.
  • Sinus.
  • Berat badan meningkat.
  • Kehadiran selulit.
  • Masalah jerawat dan banyak lagi.
KINI ADA FOOT PATCH MAMPU MEMBANTU ANDA..

Foot Patch adalah Pad herba semulajadi yang diadun rapi berdasarkan ramuan rawatan tradisi Cina. Penggunaan bahan herba seperti Bamboo Vinegar, Tourmaline, Silicon, Ethylene Glycol, Chitosan & Vitamin C mampu menyedut toksin yang berkumpul di dalam badan anda.
Bagaimana Toksin Terjadi?
Toksin dalam tubuh manusia terjadi akibat pencemaran. Antaranya ialah pencemaran makanan akibat penggunaan bahan kimia secara berleluasa seperti racun perosak, racun serangga dan baja kimia untuk aktiviti pertanian. Kesihatan menjadi lebih parah apabila manusia mengambil makanan yang mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya merupakan punca utama terjadi toksin dalam badan. Inilah sebabnya terjadi pelbagai penyakit seperti tumor, kanser, migrain dan sebagainya. Fakta daripada pelbagai kes penyakit mendapati bahawa hampir 90% punca penyakit adalah disebabkan oleh toksin. Di dalam sistem fisiologi tubuh, apabila seseorang itu sakit, badan sedang berusaha untuk menyingkirkan sisa-sisa buangan, mukus dan toksin yang menghalang fungsi tubuh.Toksin yang berada di dalam saluran darah akan di bawa ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya.

PANDUAN MENGGUNAKAN FOOT PATCH

Pakai sebelum tidur sekurang-kurangnya selama 4 - 8 jam untuk kesan maximum. Semakin hitam FOOT PATCH itu menunjukkan semakin tinggi kandungan toksik dalam badan kita.

Dengan pengunaan yang kerap dan konsisten, warna pad ini akan berubah menjadi cerah (warna asal) dah ini menunjukkan kadar toksik dalam badan anda sudah berada pada paras minimum dan selamat.

Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai "jantung kedua" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan "rumah" kepada pelbagai jenis toksik.

Apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, FOOT DETOX PATCH akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau foot detox sachet (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam).

Anda disaran untuk memakai FOOT PATCH sehingga warna hitam pada pelekat berkurangan atau hilang. Tampal setiap kaki dengan 1 pelekat sebelum tidur dengan KOS YANG SANGAT MINIMA untuk MENYAHTOKSIN yang mendatangkan pelbagai penyakit berbahaya pada badan kita.

Bagi yang ingin mengambil produk perlangsingan badan, anda disarankan untuk membuat DETOX (BUANG TOKSIN) dulu sebelum mengambil produk tersebut. Jika toksin banyak dalam badan, proses penurunan berat badan akan menjadi SANGAT PERLAHAN.

LIHAT CARA GUNA DIBAWAH


TEMPAT SESUAI PEMBUANGAN TOKSINSELAMAT MENCUBA...